• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • pemberitahuan~

    2010/08/09
    salam semua..saja gatai nak bgtau aku dah pun makan semua makanan yg ada dlm list carta aku~
    lps murtabak maggie,aku kuar ngn famlia aku dan makan laksa.kuah mmg best.masa pi qbay mall ngn amelia aku pi paddington house of pancake dan makan set california..aku sengaja pilih set california sbb ada pancake!siyesly sedapppppp..pancake lembut warna kuning2 keemasan..syukur sbb dpt juga makan apa yg diidamkan.hari ni kuar g tesco, singgah mcd lps penat parents aku shopping beli brg2 keperluan rumah.mama order GCB,bapak order filet o fish,sarah and aisyah order nugget ja ngn ice cream.cuba teka aku order apa?ya btol!!aku order bigmac!!!waduh kenyang giloss dan xhabes mkn pun..hehehe..bg sket aku punya kat sarah.tamaknya awin.bajet boleh habes tp seperti biasa la.perut aku kecik..hahaha..lps kenyang nmpak penimbang yg ada speaker.sengal btoll..so berat aku naik 2 kg!!!releks win.releks.puasa nak dekat dah.hahahahaha.mana taknya.otak asyik fikir nak makan.makan.dan MAKAN ja!pdn muka awin!so korang semua makan,makan jugak esok jgn lupa terawih ya.nak pesan amalan terawih di mlm pertama.ianya seolah2 kita dilahirkan semula.mcm bayi baru lahir.rugilah kalau tak pi rebut peluang keemasan ni..Celine Dion mai Malaysia semua boleh pi.xkan terawih 1st day xnak rebut peluang?haha.tepuk dada tanya IMAN.aku cuma memperingati antara satu sama yg lain~
    jom ubahkan diri ke arah yg lebih baik.jom belajar SABAR mcm junjungan mulia Nabi Muhammad SAW.JOM.JOM.JOM.
    ok aku nak kutip kek,doughnut ngn cream puff aku bake dlm game td.bye2.oh ya jom la main BAKING LIFE kt fbook.best wooo.boleh bake2 kek.jom~

    2 comments:

    1. teddybear_gedabak said...:

      xgune punyer pondan...sedap giler!!!!
      :)
      i xpat nk mkn mcm tu.. tu yg i kurus sgt.. :D

    1. ~muka ketat~ said...:

      ala nyah,sekali skala apa salahnya nak memondan jap..huhu :)
      pondan, angkat bakul sendiri ke?berat x??hahaha

    Post a Comment