• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • glasgow percutian winter pertamaku~~

    2010/12/22
    erm,,hai semua.apa khabar?
    saya khabar baik aja :)
    so kat sini nk cita yg kat uk skrg ni musim winter.
    so, kalau musim winter xbestlah kalau hnya duduk dlm rumah smbil pasang unggun api..
    xmencabar org kata..
    so saya ngn kwn2 plan nk g glasgow..
    mlm ni bertolak ke london dan esok naik flight ke sana nti..
    di anggarkan suhu di glasgow mmg dasyat ahh..
    sejukkkkkkkk gila kot..
    mau mencecah -10 degree celcius..
    so saya mmg bawak bnyak baju tebal2..
    xkesah la kalau org nmpak saya gemok ke apa..
    janji xsejuk..
    ok nti saya dah selamat smpai sana saya pos gambar ya..

    doakan saya selamat smpai di glasgow..

    xlupa jugak nk bawak bekal utk ngap2 dlm bas n flight.
    ada popia,sandwich sardin dan macam2..
    bye2

    nak g buat sandwich :)

    2 comments:

    1. Nurul muslimaH said...:

      awin. take care kat sana. :)) jaga jeb asma. dia tu buas sket. :P

    1. Mama Shinta Musraika said...:

      Salam kenal Awin. Wah.. jauhnya kamu berada!

    Post a Comment