• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • KAU...

    2010/07/02
    salam semua.saat ni totally xde mud okeh..aku bukan apa cuma geram kat sesetengan manusia tu lah.malas la nk cita tp aku just gtau the rough story of it lah..ada la minah ni dia kwn aku la of kos kan..aku kawan ngn dia dah lama la gk..dari mula2 kenal dia aku mmg xsuka dia..sbb aku mmg cpt xsuka org..sbb apa?sbb aku nilai org apabila aku jumpa mereka 4 the 1st time..kalau aku tengok dia baik jln tunduk muka sudah pasti la aku kata dia baik kan..tp for the 1st time aku jumpa minah ni..aku mmg dah xberapa suka dia..sbb perangai dia yg suka buat best di depan khalayak..motif minah tu buat best, nak tau sbb apa? ATTENTION!!dia nk menarik perhatian semua org kat dunia ni especially kaum ADAM..aku dah tau la tektik kotor kau tuh wahai minah!!!tp setelah lama berkawan dan berkawan dan berkawan..aku mulai rapat ngn minah tu..beberapa org rakan2 aku yg lain pun sebenarnya xberapa suka dia..seyesly aku nak cakap wahai minah..kau mmg minah terpoyo aku pernah jumpa kat planet yg bergelar bumi ni..aku xtau la sbb apa..tp sbb kau lah aku kehilangan teman aku sewaktu sedih dan duka.. ya minah...sbb kau..ha geram la..n kau bajet kau best..tp hakikatnya kau xbest langsung di mata aku..aku xpernah benci kau tp aku xsuka kau..benci ngn xsuka lain okeh..kau tlg jgn buat bagi aku benci kau lagi ya..kau jgn lagi nk buat best kat depan laki..laki xsuka kau n tlglah kau jgn poyo lagi kat depan laki..kau ingat aku xtahu kau poyo2 dgn jantan xguna sbb jantan xguna slalunya sporting n nak layan kerenah jijik kau..kau boleh blah..aku tau perangai kotor kau tu lah..the game between you and me is over..

    sorry~not in a good mood~sbb kau minah!!!

    2 comments:

    1. ~akmaR Nabila~ said...:

      ape pon sabar ya~~
      at least da kurang tekanan tu bila spill kat cni..
      yg mendengar;)

    1. ~muka ketat~ said...:

      thanx kamal..xgeram dah :P

    Post a Comment